Sliders med sund hjemmelavet ketter

Nem raw protein nutella

Det lyder en smule besværligt, I know. Raw Protein Nutella. Men det er det ikke! Og det smager bare skide godt. Det skal jeg bestemt lave når jeg skal køre tema-uge, og dagen falder på raw. Og sikkert også når jeg kører veganer. For den er begge dele. Uh, can’t wait! Er så spændt på tema-uge – har helt sommerfugle i maven, og glæder mig!

Anyways, tilbage til nutella. Dette er noget af det simpleste og sindssygt lækkert.

Under min nutella havde jeg en kornfri/glutenfri pandebrødsbolle, som tog fem minutter at lave. Selvom jeg elsker at lave mad, så er det bare dejligt med noget nemt en gang i mellem.

IMG_2949

 

IMG_2948

Raw Protein Nutella

2 spsk nøddesmør (jeg lavede en version med peanutbutter og en med mandelsmør – og så en fusion!)

1 spsk raw kakao

7 dråber stevia toffee (den smager så pisse godt altså)

En lille bitte smule proteinpulver – gerne med chokoladesmag

Så er det altså bare at røre det sammen! Smager himmelsk, er vanvittig nemt, og tilmed billigt. Især hvis du bruger peanutbutter, som faktisk var min yndlings. Nu er jeg jo en sucker for peanutbutter, men den salte smag gik virkelig godt med den søde choko smag! Mums!

Nu til den gluten og kornfrie bollebrød ting. Køn er den muligvis ikke, men den er virkelig go og virkelig nem. Man kunne også sagtens skære den over som en burgerbolle, og bruge den som sandwichbrød eller burgerbolle.

Glutenfrit Pandebrød

2 æg

3 spsk fiberhusk (den gule pakke)

1 spsk solsikkekerner

Lidt salt

En tsk sukrin (eller andet sødemiddel – kan også undværes)

Alt røres sammen, og massen, som bliver ret “stiv” eller hvad man skal sige, smøres ud på en mellemvarm pande med kokosolie. Vend når den er ristet på den ene side – tager ca. et par minutter, men hold øje. Fungerer perfekt som brød! Kan laves så “høj” som man vil.

Sindssygt nemt, billigt, og sundt, især ift. en konventionel krydderbolle med nutella. Og det her mætter også ovenikøbet. Fik ikke taget et billede af pandebrødet – det var nu heller ikke særlig kønt, men super lækkert.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sliders med sund hjemmelavet ketter