Morgenmadsfisk

Endnu en fisk til morgenmad

Denne her fungerer sygt godt til morgenmad. Eller frokost for den sags skyld. Jeg er blevet inspireret af Karolina Kærsners lækre lakse wrap – har dog ændret lidt i opskriften (Karolinas ser lidt lækrere ud – don’t know how she does it 😉 men min smager nu også virkelig godt!)

IMG_2296

Jeg skal stadig vænne mig til fisk til morgenmad, og denne her rulle kamuflerer altså den røgede fiskesmag virkelig godt.

Lakserulle

Til æggewrappen skal der bruges (til en portion)

2 æg

En tsk husk

En tsk kokosfibermel

En tsk sesamfibermel

Lidt mandelmælk til konsistens (vand kan også sagtens bruges)

Salt efter smag

Alt piskes sammen (plejer bare at gøre det med en gaffel) og steges på en pande i kokosolie og smør. Hvis du har, så sæt et låg på panden mens den steger – det fungerer vildt godt på min støbejernspande (bruger ikke sliplet pander pga alt det dårlige kemi der er i)

Så er det bare med at komme fyld på! Jeg plejer at putte en del grøntsager på – det elsker jeg! Til denne var der pesto smurt på (mayo eller denne ærtemos fungerer også virkelig godt som smørelse) og så på med lidt øko røget laks (den fra netto smager simpelthen så godt! Klar favorit – og billigst), en halv avokado i skiver, en masse frisk spinat, stave af gulerødder og agurk og så rul den sammen! Fyldet varier man selvfølgelig som man lyster.

IMG_2293

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmadsfisk