Fredagsmenuen

Morgenmadsfisk

Fisk til morgenmad. Lyder ikke super appelerende for mange, mig selv inklusiv, men jeg prøvede det dog af. Min tvivl blev altså gjort til skamme! Det mætter sindssygt længe, og man har en dejlig fornemmelse af allerede at have fået sine gode omega3’ere for dagen.

Jeg har opdaget at jo mindre sød frugt jeg spiser om morgenen, desto mere stabil er min mæthedsfornemmelse i løbet af dagen. Jeg får mindre lyst til guf, og jeg har det godt i maven!

Er stadig glad for min morgengreenie/smoothie, men er begyndt at eksperimentere lidt med andre ting også. Og droppe bær og frugt i smoothien om morgenen! Får jeg lyst til en sød smoothie, spiser jeg den senere på dagen.

Eksempel på hvordan en morgenmadsfisk kan se ud hjemme hos mig:

IMG_2381

 

Ovenover ses en spinatblinis med smørstegte kammuslinger, en halv avokado, lidt smør og lidt ristede pinjekerner. Fik også en stor grøn juice ved siden af. Mums.

Jeg har det lidt blandet med kammuslinger. Jeg synes de smager vidunderligt, men kan også godt få nok af dem! Så med lidt tilbehør til som her fungerer de super godt.

Morgenmadsfisk #1

150 g. optøede kammuslinger

En halv avokado

En spsk ristede pinjekerner

En spinatblinis

Salt

De optøede kammuslinger steges på panden i smør i ca. 3-4 min. Over på en tallerken med en spinatblinis med en klat smør på. Avokadoen skæres i mindre tern og kommes ovenpå. Toppes med salt og pinjekerner.

IMG_2382

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsmenuen