Amerikanske Bananpandekager
Rigtig mange mennesker (og bloggere) har deres egen yndlingsversion af bananpandekager. Jeg har også en. Som selvfølgelig er verdens bedste, hvis du spørger mig. Dem elsker jeg at spise om eftermiddagen med en ordentlig klat flødeskum til. Kokosflødeskum! Det er nemlig den mest geniale opfindelse ever. Smager som englene synger, mætter, er billigt og brandsundt. Og den kombi er jeg jo vild med. So, here goes.
Amerikanske bananpandekager
En halv godt moden banan
To spsk fuldkornsrismel
2 æg
En stor tsk husk
En knivspids salt
En knivspids kardemomme
En knivspids vanillepulver
Mandelmælk til konsistensen er som ønsket – min ønskede konsistens er en tyk pandekagedej – ligesom hvis man skulle lave almindelige amerikanske pandekager.
Bananen moses – resten tilsættes og dejen hældes på panden i klatter i ønsket størrelse. Steges i godt med kokosolie og smør. De skal vendes efter et par min ca, men hold øje med dem evt.
Når jeg en gang imellem spiser kulhydrater i form af ris, plejer jeg altid at drikke en kop grøn te ved siden af som hjælper med at følge kulhydraterne hen til steder i kroppen de kan gavne. Her drak jeg også en grøn juice til, fordi jeg spiste hele herligheden som frokost, og ville gerne have grøntsagsniveauet lidt op.
Kokosflødeskum
1 dåse øko kokosmælk (den fra änglemark fungerer virkelig fint) stilles i køleskabet over night, og den fede del tages fra i en skål og piskes med en elpisker sammen med vanillepulver efter smag, og evt. sødes med lidt stevia. Jeg sødede min med lidt stevia drops med english toffee smag. YUM.
Hvor ser de bare ALT for lækre ud! Haps!
Kig meget gerne forbi! Kram ♥ –
http://thewriter.bloggersdelight.dk/