Lunch

Amerikanske Bananpandekager

IMG_2323

Rigtig mange mennesker (og bloggere) har deres egen yndlingsversion af bananpandekager. Jeg har også en. Som selvfølgelig er verdens bedste, hvis du spørger mig. Dem elsker jeg at spise om eftermiddagen med en ordentlig klat flødeskum til. Kokosflødeskum! Det er nemlig den mest geniale opfindelse ever. Smager som englene synger, mætter, er billigt og brandsundt. Og den kombi er jeg jo vild med. So, here goes.

IMG_2316

 

Amerikanske bananpandekager 

En halv godt moden banan

To spsk fuldkornsrismel

2 æg

En stor tsk husk

En knivspids salt

En knivspids kardemomme

En knivspids vanillepulver

Mandelmælk til konsistensen er som ønsket – min ønskede konsistens er en tyk pandekagedej – ligesom hvis man skulle lave almindelige amerikanske pandekager.

Bananen moses – resten tilsættes og dejen hældes på panden i klatter i ønsket størrelse. Steges i godt med kokosolie og smør. De skal vendes efter et par min ca, men hold øje med dem evt.

Når jeg en gang imellem spiser kulhydrater i form af ris, plejer jeg altid at drikke en kop grøn te ved siden af som hjælper med at følge kulhydraterne hen til steder i kroppen de kan gavne. Her drak jeg også en grøn juice til, fordi jeg spiste hele herligheden som frokost, og ville gerne have grøntsagsniveauet lidt op.

Kokosflødeskum

1 dåse øko kokosmælk (den fra änglemark fungerer virkelig fint) stilles i køleskabet over night, og den fede del tages fra i en skål og piskes med en elpisker sammen med vanillepulver efter smag, og evt. sødes med lidt stevia. Jeg sødede min med lidt stevia drops med english toffee smag. YUM.

IMG_2324

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch