Lækreste morgenmad
Altså. Som nogen måske ved er jeg glad for smoothies/greenies om morgenen. Men, man skal helst variere sine måltider lidt, både pga. intoleranceudvikling og pga. sundheden. Så sådan her kan min morgenmad altså også se ud:
Nøj hvor smagte det bare godt! Helt vidunderlig kombination. Et blødkogt æg, en halv grape, en juice og en spinatblinis lavet af pulpen fra spinaten og en kæmpe lækker juice og lidt grøn te til. Shiiiit. Selv min kæreste synes min spinatblinis var go. Hvilket den bestemt også var!
Spinitblinis (1 stk.)
Pulpen fra en pakke frisk spinat
(starter med at juice spinaten, og så tager pulpen fra i en skål inden jeg juicer resten)
1 æg
1 stor tsk husk
1 stor tsk affedtet mandelmel
Salt (gerne urtesalt)
Herligheden røres godt sammen og steges på panden i godt med kokosolie. Dejen er dejlig tyk, så man smører den ud på panden i den størrelse man ønsker. Steges ca. 3-4 min på hver side.
Grøn juice
En pakke spinat
En halv squash
En halv agurk
3 stænger bladselleri
1 lille klump ingefær (ses på billedet nedenunder)
En halv fennikel
En halv citron
Juice alle ingredienserne – start med spinaten, hvis du vil lave spinatblinis. Pres til sidst en halv grapefrugt i (den anden halve fra morgenmaden).
Tilsæt evt. noget kål til juicen – puttede et kvart hvidkål der skulle til at spises i forleden dag – nøøøøj det blev godt.
Ovenover ses juiceingredienserne inden de blev juicet. Plejer altid at skylle grøntsagerne og have dem alle sammen klar inden jeg går i gang – gør processen lettere synes jeg!
Sikke en giftig farve smoothien har, men får dog alligevel lyst til at tage en tår af den! Lækker morgenmad! 🙂
Kig gerne forbi min blog. Kram ♥ –
http://thewriter.bloggersdelight.dk/