Yndlingsfrokost.

Ultimativ yndlingsdessert!

IMG_1710

Denne her dessert smager som englene synger. Og så er den tilmed fyldt med lækkerhed både til krop og klode (den er vegansk).

Jeg spiser den faktisk ret tit til frokost, hvis jeg er hjemme. Den fungerer super godt med en grøntsagsjuice til, så jeg også får lidt grønt indenbords. Ellers fungerer den bare godt. Altid. Jeg bliver aldrig træt af den. Seriølle.

Here it goes.

Yndlingschokodessert:

2 frosne bananer i skiver

1 dl. kokosmælk (jeg bruger extra creamy fra Santa Maria som jeg hamstrer når jeg finder den – sidst fundet i netto på tilbudsrækkerne)

1 stor spsk raw kakaopulver

1 scoop Clean Lean Protein Rich Chocolate (eller anden proteinpulver med chokoladesmag)

En halv tsk. vanillepulver ca.

1 spsk peanutbutter

En tur i foodprocessoren (kan godt være svært for blenderen med de frosne bananer) til massen er ensartet (ca et halvt minut) og så toppes med favorittopping. Jeg har fundet ud af at jeg synes at en lille smule afskallede hampefrø, hakkede mandler og et stykke hakket 92% chokolade fra Bjørnsted fungerer usandsynligt godt sammen med den dessert. Shit den er god. Almindelig chokoladeis GO HOME!

IMG_1708

På billedet er der også toppet med morbær og kakaonips.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsfrokost.