Lyserød Burger. Ish.

Skæl og blodtyper

Jeg har haft en vild weekend. Var til to gange 40 års, og fik en masse mad og sprut, som jeg normalt ikke får så meget af. Og det har en pris, når man har en følsom krop, som er bestemt og som siger fra med det samme. For det første fik jeg massive tømmermænd, både fra alkohol, junkfood og mangel på søvn. Er først i dag jeg føles som mig selv igen. Og så skete der noget andet:

Jeg fik skæl! Voldsomt eksemskæl i hovedbunden, som følge af junkfood og øl. Det gjorde ondt, og lignede simpelthen noget der var løgn. Så jeg smurte hovedbunden ind i olie. For så at læse mig frem til at olie kun forværrede det. Nå, så duppede jeg lidt lunet æble- og hvidvineddike ind i hovedbunden, og vaskede det med min nye yndlingsshampoo (Karmameju ftw!) og lod conditioneren sidde i lidt ekstra tid – og det hjalp altså ret meget. Der er stadig lidt, men det går vel i sig selv når jeg er tilbage på superkost.

Nå, men jeg læste mig også frem til at blodtypediæten skulle afhjælpe skæl, og andre autoimmune sygdomme (vildt nok at skæl er en autoimmun sygdom – btw, der er kæmpe forskel på skæl og tør hovedbund) – så nu prøver jeg det af. Igen. For jeg har levet i lange perioder på blodtypekost, og det virker altid fantastisk på mig. Og det føles så godt og rigtigt for mig og min body lige nu.

IMG_1612

Ovenover ses dagens morgenmad. Smoothie. Of course. Men uden banan! Laver lige et indlæg i morgen om blodtypekosten jeg spiser efter. Men kan sige her, at der er no more bananas. Hvilket jeg faktisk synes er okay, på trods af at meget af min kost indeholdt bananer. Men kan mærke min mave reagerer positivt på det, og så bliver det jo lidt nemmere, ikke sandt?

I stedet for bananer er der så i ovenstående smoothie:

En håndfuld frossen spinat

En håndfuld frosne haricot verts

En håndfuld frossen broccoli

En halv avokado

Saften fra en halv citron

To scoops Clean Lean Protein Wild Strawberry

Vand, så det kan køre rundt.

Blend, hæld i skål – 1 spsk nordic naturals omega 3, og så toppet med kværnede hørfrø, afskallede hampefrø og frysetørrede hindbær. Tog faktisk også lidt morbær på efter billedet var taget, og det gjorde intet skidt for smagen. Gør det jo sjældent. Alt sammen mad som er godt for min blodtype, for min krop og for mig! Og som smagte fantastisk, hvilket også er en meget vigtig faktor her i huset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød Burger. Ish.