Her er endnu en. Sundhedsblog.

Her er endnu en. Sundhedsblog.

 

Er det virkelig det verden behøver? Endnu en sundhedsblog? Ja. Har jeg bestemt mig for. Denne blog vil ikke komme til at handle om at jeg har opfundet den dybe tallerken indenfor sundhed. For det har jeg ikke. Hverken indenfor sundhed, træning eller opskrifter.

Den handler simpelthen om mit forsøg på at navigere rundt i den jungle, jeg efterhånden synes det er. Mit forsøg på at holde fast i mig selv, min krops signaler og min sunde fornuft. I min verden er bacon bare ikke sundere end en banan! (Selvom der er fuld af sukker og carbs i bananen, og sender dit blodsukker på rutsjetur (staves det virkelig sådan? Rutsjetur?)

Jeg nægter at hoppe med på en bølge (i hvert fald er jeg hoppet af den nu!) hvor en frikadelle er sundere end et æble som snack. Denne sundhedsblog kommer heller ikke til at handle om mig (eller, jo, det er jeg mig der skriver) men forstå mig ret, den kommer til at handle om min sundhed, min mad (også når den MEGET MEGET SJÆLDENT (NOT!!!) ikke er sund) og mine tanker omkring sundhed – men der kommer ikke til at være en masse selfies (hedder de stadig det? Eller er jeg bare for gammel?) men f.eks. mange madbilleder! Ikke prof, for har kun min telefon (eller Iphone, som vi apple-ejere jo burde sige).

På denne blog kommer jeg også nogle gange til at sige nogle forbudte ting (tror jeg). Som at mine lår kan være lidt tykke en gang imellem. Bevares, jeg elsker mig selv meget meget højt, men til tider kan alle være dumme og tykke (på dårlige dage) og det er altså inklusive mig selv. Jeg orker snart ikke at høre mere om hvor meget alle de ægte sunde elsker sig selv. Det er dejligt, elsker også mig. Men lidt mere nogle gange end andre gange! Og det tror jeg altså er meget normalt.

Derimod vil jeg rigtig gerne dele ud af lækre opskrifter (nogle er mine egne, andre gange gør andre det bare bedre) – nogle er så gamle at jeg ikke kan huske hvem der har lavet dem! (Så må folk altså enten lige slappe af eller kræve ejerskab) Jeg vil godt at vise alle mulige billeder af min mad (især smoothies – jeg er en badass, jeg ’drikker’ nemlig mine kalorier!! No offense Lotte Arndal)

Så. Sådan er det! Velkommen!

 

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er endnu en. Sundhedsblog.