Champagnebrus!

Hvorfor?

 

Motivationen for at starte denne blog kommer af at jeg er meget passioneret for sund mad. Det meste af tiden. Men det har jeg ikke altid været.

Jeg fik en kronisk autoimmun sygdom for 11 år siden (jeg var 16 dengang – føler mig lidt gammel mens jeg skriver dette) og har siden undersøgt en hel masse om at bruge mad som medicin og ‘kurere’ mig selv. Det har ledt mig en masse forskellige steder hen rent sundhedsmæssigt. Har prøvet en masse kure. Som i virkelig virkelig mange. Måske er jeg ikke ekspert på papiret (har ingen sundhedsfaglig uddannelse – er noget så kedeligt som akademiker!) men jeg har prøvet det meste på egen krop. Og efterhånden fundet ud af hvad der virker for mig! I mere end en uge.

Jeg ved godt at rigtig mange vil få lidt opkastfornemmelse og gå væk fra bloggen når jeg skriver det følgende, men jeg spiser altså glutenfrit. Ikke fordi jeg har cøliaki. Men fordi jeg har en autoimmun sygdom. Og jeg har læst en masse om gluten og autoimmune sygdomme, og de skulle vist ikke have det så fedt med hinanden (læs: gluten skulle efter sigende have en negativ effekt på den syge). Så det prøver vi! Savner det ikke så tit – når jeg savner det, spiser jeg det. Eftersom jeg har spist mere eller mindre gluten og mælkefrit i ret mange år efterhånden, så har jeg en masse opskrifter at dele ud af, hvilket denne blog kommer til at være en kanal for.

Dette var altså hvorfor. Hvorfor jeg har valgt at starte en blog indenfor et felt som mange sikkert mener er totalt udtømt. Glutenfri sundhedsblog. Men det er min blog, jeg bestemmer, og selvom man ikke opfinder den dybe tallerken, og er innovativ (hader det ord) så kan man stadig godt have noget at byde ind med. Håber jeg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champagnebrus!