Kontrolfreak på afveje

Drama Queen og flæsk!

Okay, kan godt se jeg er lidt dramatisk i mit sidste indlæg – jeg ser i hvert fald lige tiden an angående uni. Har trods alt kæmpet virkelig hårdt, virkelig længe. Vil jo gerne ha den skide overenskomst!

Anyways, lige for at vise en utrolig nem og utrolig velsmagende dinner – vi skulle ha’ oksedeller i går, og der var ingen øko okse i går i superbrugsen, men så så vi øko flæsk! Min kæreste synes først det var lidt underligt at skulle ha’ stegt flæsk uden katøvler og sovs, men jeg synes altså det var genialt! Det er nemt og læks. Og vigtigst af alt, det var øko, så den lille grissebasse har altså haft et bedre liv and mange andre. Grise.

IMG_2195

Ommenommenom! Stegt flæsk med mit all-time favorite tilbehør, nemlig bønnefritter, røget paprika mayo og juice on the side.

Det er altså meget, meget nemt og passer sig selv!

En pose frosne Urtekram bønner (de er altså lidt bedre end andre) på en bradepande med en masse lækker øko smør og salt (evt med kartoffelkrydderi fra Urtekram – oooom, det smager godt på alt!) i en ovn på omkring 200 grader i en halv time til tre kvarter – de skal bare holdes lidt øje med!

En pakke flæsk på en bagerist på 200 grader med en bradepande nedenunder – i en halv time-40 min, de skal holdes øje med og evt grilles lidt til sidst – OBS! De skal altså ikke være helt mørke før de tages ud for de virker altså mindre sprøde inde i ovnen end når de kommer ud.

Mayo: mayo blandes op med røget paprika og hvidløg – opskrift ligger på Madbandittens side, da den er derfra.

Juicen er bare en masse spinat, agurk, bladselleri, lidt æble, en citron og lidt olie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontrolfreak på afveje