Her er endnu en. Sundhedsblog.

Champagnebrus!

 

Champagnebrus(smoothie). For ja, det er en smoothie, men den smager af champagnebrus! Og det er altså ikke en dårlig kombination. Jeg bruger den tit som frokost eller morgenmad efter træning (jeg træner lidt kettlebells efter Anna Bogdanovas Skyhøj Forbrænding, som er det eneste program jeg rigtig har kunnet holde) – det med kettlebells – de er derhjemme, jeg skal ikke finde energi frem til at tage tøj på, cykle ned i fittnesscenteret og derefter knokle i en time. Jeg skal bare rulle en yogamåtte ud og bruge disse små kanonkugler det næste kvarter – så er jeg done for the day! Og derefter nyde denne smoothieis (det er en smoothie, men spises med ske og smager af champagnebrus!)

Ingredienser:

En halv ananas (frisk)

To frosne bananer i skiver

2 dl. mandelmælk (usødet)

3 tsk. vanilleproteinpulver (jeg bruger Clean Lean Protein, som har et højt indhold af ærteprotein)

Håndfuld frossen spinat

Halv avocado

1 tsk. husk

Saften fra en halv lime

Blendes! Server! På billedet toppet med afskallede hampefrø, hakkede mandler og selvfølgelig, ingen champagnebrus uden choko, hakket 92% chokolade. Og så lige ned i løgneren. Yums.

IMG_1633

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er endnu en. Sundhedsblog.