I'M BACK!

Morgenrutiner..

IMG_1666IMG_1667

 

Min dag starter altid ens – lige meget hvad tid jeg vågner. Det første jeg gør om morgenen er at drikke et glas vand med en halv citron presset i. Det hydrerer kroppen, og starter fordøjelsessystemet. Så meget at jeg kan mærke forskel hvis jeg ikke drikker den. Og så skal jeg nok lade være med at sige mere.

Så gurgler jeg munden i kokosolie! Gjorde det engang i solsikkeolie, så længe den er koldpresset og af god kvalitet skulle det virke. Jeg tygger olien indtil den er flydende, og så gurgler jeg i max fem minutter. Det skulle være rigtig godt til at trække giftstoffer ud af kroppen og er et meget gammelt trick. Jeg spytter altid ud i toilettet, da det er så fyldt med giftstoffer.

Derefter drikker jeg en blanding, som min kæreste synes ligner appelsinjuice. Sådan smager det ikke! Det er en tsk gurkemeje, som virker antiflammatorisk på kroppen, en spsk fiskeolie, som er god for min hjerne og fyld med omega 3 og en spsk loppefrøskaller – fibre, som hjælper min fordøjelse. Fælles for næsten alle os sundhedsfreaks er at vi har oplevet problemer med fordøjelsen. Måske derfor vi er blevet så skrækkeligt sunde. Anyways, til at skylle ned med (altid godt at drikke et glas vand efter fibre) drikker jeg et glas vand med fire dråber fulvic acid, som er godt for udrensning (og alt muligt andet).

IMG_1675IMG_1677

Så laver jeg en af mine elskede smoothies – næsten altid. En gang i mellem varierer jeg med blødkogte æg og grape, men det er sjældent. Kan næsten ikke undvære mine elskede smoothies. Som spises med ske. Og toppes med alle mulige lækre ting. Som var det is. Jeg varierer mellem spinats, broccoli, rødbede og haricot verts smoothies. Enkelte gange bliver det også andre kombinationer, men jeg elsker disse. Spicer dem op med superfoods, og Oil of Life, og topper med kværnede hørfrø og enten nogle frysetørrede bær, bipollen eller afskallede hampefrø. Har jeg dem, plejer jeg også at tage kakaonips på.

IMG_1672IMG_1679

Til har jeg altid en kop grøn te. Som regel er det grøn teekstrakt men det har jeg ikke lige haft råd til, så da jeg løb tør, måtte jeg ty til min gode gamle grønne yndlingste fra yogi. Elsker også deres små visdomsord fra morgenstunden. Derudover, har jeg ofte en kop kaffe. I perioder undlader jeg kaffen, hvis jeg føler jeg er lidt for afhængig af den, hvilket jeg nok snart skal til igen, men en kop friskkværnet øko stempelkandekaffe er simpelthen vidunderligt. Det smager fantastisk og mange af de gode egenskaber fra kaffen bevares når man kværner dem selv.

Jeg er et kæmpe a-menneske. Derfor er jeg mega overskudsagtig med alle mine morgenrutiner, og det er langt fra alle der er i stand til det om morgenen. Min absolutte yndlingsrutine er dog meget simpel. At tænde levende lys. I hvert fald her om vinteren. Kan meget bedre overskue mørke og kulde når jeg starter dagen med det.

IMG_1680IMG_1674

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK!