Livs(stils)ændring

Uinspireret

Jeg har ikke lavet et indlæg i lang tid. Det er ikke pga den moderne bølge om at tage sommerferie fra sociale medier og bare computere generelt. Næ, det er simpelthen fordi jeg har følt mig uinspireret.

Uinspireret til at skrive indlæg, uinspireret til at tage billeder af min mad, uinspireret til at prøve en masse nye sunde retter af. Jeg har simpelthen ikke gidet. Ved godt det ikke lyder særlig charmerende men sådan er det altså. Men. Jeg håber det vender! For jeg har været glad for min blog, og har følt jeg havde en masse at dele. Så jeg håber min inspiration kommer tilbage!

Jeg tror jeg har en mistanke hvor den manglende inspiration kommer fra eller kommer af. Jeg havde sat en slags regel om at jeg ville udgive et indlæg om dagen. Og hvis der er noget jeg har lært fra mit liv (især når det kommer til mad) – så er det at jeg bliver oprørsk når det kommer til regler! Så muligvis har jeg ubevidst tænkt: “Der er ikke nogen der skal bestemme om jeg skal lave indlæg hver dag, næ nej du! Ikke engang mig selv!” Så – ud med regler, og ind med inspiration! Kun inspirerede og inspirerende indlæg fremover, også selvom det ikke bliver hver dag.

Lavede dog en voldsom lækker salat forleden dag – kraftigt inspireret fra chrichri, som I ikke skal snydes for:

IMG_2725 IMG_2735

Asiatisk salat:

Et spidskål

En gulerod

Et forårsløg

En avokado

En håndfuld edamammebønner

En håndfuld grofthakkede peanuts

Spidskålen hakkes meget tyndt – jeg skyllede hvert enkelt blad, og foldede dem sammen til en slags pølse, og skar dem i tynde strimler. Guleroden skæres i strimler, og forårsløget finthakkes. Avokadoen skæres meget tyndt, og “væltes” til siden – kan også sagtens bare skære den i mindre stykker. Salaten blandes med nedenstående dressing – avo’en lægges ovenpå, med sesamfrø, og peanuts. Mums filibobs! Jeg stegte et kyllingebryst i tamarisovs som tilbehør til denne sindssygt lækre salat.

Dressing:

1 spsk. peanutbutter

50 g kokosmælk

10 g palmesukker

1 ½ spsk. limesaft

1-2 fed hvidløg, knust

1 tsk. chili (jeg brugte bare tørrede chiliflager)

1 tsk. ingefær, fintrevet

Puttes i en minihakker og smages til med salt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livs(stils)ændring