Skam og smoothies

Måltidsis!

Omg. Have I got a treat for you! Lavede simpelthen det lækreste i verden til frokost i går. Og så skete det helt tilfældigt.

IMG_2930

Jeg var til fødselsdag i lørdags, så var lidt halvtræt og ekstra god ved mig selv i går. Det indebar selvfølgelig at hvis jeg ville have is, så skulle jeg da ha’ is! Også selvom jeg ikke havde fået frokost, og derfor ville ha’ is til frokost. Længe leve at være voksen og at man selv bestemmer alt!

Så tænkte jeg, at hvis jeg tilsatte lidt protein og ekstra fibre (udover dem der er i bananer) så ville det mætte og være lidt mere måltidsagtigt (på trods af der ikke var nogen grøntsager – jeg er en bad ass, I know! #helligtypeftw)

IMG_2931

Jeg var lidt grådig, så lavede en kæmpe portion – den ville i virkeligheden måske være helt perfekt som to portioner som en dessert. Men jeg spiste altså den hele og var godt nok også dejlig mæt!

Måltidsbananis med peanutbutter og choko:

4 frosne bananer (frys dem ned i skiver)

2 spsk peanutbutter

1 spsk fiberhusk (den gule – almindelig kan sikkert også bruges)

En halv tsk vanillepulver

Et halvt scoop proteinpulver (jeg brugte den labre Plantforce Synergy Vanilje – shiit den er yum!)

Mandelmælk til konsistens (ca. 2 spsk brugte jeg – kan godt lide en tyk og cremet is!)

2 “tern” hakket chokolade (jeg brugte Bjørnsted 92% – den smager så sindssygt godt – kan fås i Føtex for en 20’er – og for 15 når der er 25% på alt økologi den første lørdag i hver måned – maaaange penge at spare!)

Bananer, en spsk peanutbutter (den anden gemmer du til den næsten er færdig) og lidt mandelmælk blendes i en foodprocessor indtil massen er blevet cremet. Så tilsættes proteinpulver, fibre, vanillepulver og evt lidt mere mandelmælk, hvis man ønsker. Når den er færdig røres den sidste spsk peanutbutter og halvdelen af den hakkede chokolade ind i isen. Top med hakkede mandler (eller andet hvis man ønsker) og det sidste af chokoladen. NYD! Føj hvor smagte den godt. Ultimativt bedste is jeg har lavet. Nem, billig, og med ingredienser mange har liggende. Mums. Jeg ville til hver en tid vælge denne her is over Ben & Jerry. Og det mener jeg faktisk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skam og smoothies