Gulerodskagebrød- og boller af juicepulp

When life happens..

Nå. Der har været stille på bloggen. Og for en gangs skyld er det altså ikke fordi jeg var doven, eller lavede noget virkelig spændende.

Min bedste venindes kæreste er blevet indlagt. Han ligger i koma og har gjort det i to uger nu. Det er længe. Alt for længe. De har en 10 mdr. gammel baby, som jeg har hjulpet min veninde med at passe. Det har været mega hårdt. Jeg har haft eksamen imens. Og jeg har klaret det så godt jeg kunne. For det er jo ikke mig som står i mit livs krise. Jeg kan tage hjem til mit livs udkårne bagefter og få noget trøst og fortælle ham om den sindssyge tid. Det kan min veninde ikke. Hun har ikke været i kontakt med sin kæreste i to uger. For første gang i fem år, har hun ikke talt med sin kæreste i to uger.

Ingen ved hvad der er i vejen. Han kramper, og de kan ikke vække ham. Det er så vildt. Han er en viking med kæmpe skæg og tatoveringer. Kæmpe menneske. Som ligger som et lille hjælpeløst væsen på intensiv. Det er så tragisk.

Nå, men det var så forklaringen på stilheden.

Har heller ikke fået lavet super meget mad, men aftensmaden var ret læks i dag, så det skal I ikke snydes for!

IMG_2650

 

IMG_2651

 

Øko laks med lynstegt (øko dansk) spidskål og grønkålssalat (også øko og dansk – kan I høre englene synge???) med vingummiagtig melon og rødbedejuice.

Grønkålssalat med frugt og feta

Et par blade grønkål (fandt en pakke øko og dansk i Føtex – arhmen altså)

En bøtte feta (ville have brugt gedefeta, men der var ikke mere tilbage, så dette er ko)

En nektarin

En halv melon

3 spsk æblecidereddike

En lille håndfuld hakkede hasselnødder

Lidt græskarkerner

Dressing

2 spsk olivenolie

Lidt salt og peber

1 tsk honning

1 tsk æblecidereddike

1 tsk citronsaft

Melonen skæres ud i mundrette bider. Kommes i en skål og 3 spsk æblecidereddike kommes over. Lad den trække i køleskabet i ca. 20 min, eller mens resten forberedes. Grønkålen skylles grundigt og hakkes meget småt ud (det har en ret træls konsistens, meget sejt, hvis ikke man hakker det fint). Vendes i dressingen. Resten af ingredienserne kommes på.

IMG_2646

Laksen steges. Og spidskålen hakkes i tynde strimler, og steges på en varm pande med smør til de er møre men med bid. Tager som regel et par minutter. Krydr med salt.

Rødebedejuice

5 rødbeder

2 gulerødder

2 æbler

2 appelsiner

1 citron

En masse ingefær (smag til)

Alt juices.

Jeg startede faktisk med at lave juicen, så den kunne stå og blive iskold i køleskabet imens. Den er virkelig lækker. Husk masser af citrusfrugter når man bruger rå rødbede, så man får jordsmagen væk.

IMG_2653

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskagebrød- og boller af juicepulp