Verdens lækreste pesto

Healthfreak på afveje

Shit. Distortion, øl, oppe til sent, måske en enkelt cigaret eller to, evt. en burger eller noget andet snask. Sådan havde min torsdag set ud for et par år siden. Bortset fra at jeg ville ha’ røget 20 cigaretter, og ikke to. Men i år er det altså slow juices, grønkål, eksamensskrivning- og læsning, smoothies og mørk chokolade. Don’t get me wrong, jeg elsker min sunde livsstil, jeg har selv valgt den. Jeg kunne sagtens gå tilbage på en flydenede (alkohol) diæt og kvæle sulten med smøger og pepsi max hvis jeg havde lyst.

For det gjorde jeg engang. Og jeg elskede det. Dengang. Men jeg vælger selv, og jeg valgte et liv med god samvittighed, med sundhed, med kærlighed til mig selv og min krop, med langsigtede løsninger i stedet for øjebliksbehov.

Men engang i mellem savner jeg sgu at være helt ung og usund og bare ha’ en fest. Jeg gider ikke lade som om jeg er overmenneskelig og totalt hellig helse moster. For det er jeg ikke.

Det er sjældent, men i dag, hvor min usunde, unge kæreste skal have sådan en distortion som jeg plejede at ha’, ville jeg lidt ønske det var mig. Men det er det ikke. Så, nu vil jeg lave mig denne lækre choko-bananis, bare i stedet for santa maria kokosmælk bruge 1 spsk. fed kokosfløde, og 1/5 dl. kokosvand, og droppe proteinpulveret da jeg ikke har mere, og lave mig en grøn juice til (med lidt ekstra frugt i dagens anledning) på denne slow juicer som jeg lige har fået og vil skrive et indlæg om en af dagene. Og så vil jeg nyde det. Og evt. spise en marsis senere. Fordi jeg kan. Og fordi det trods alt er bare en lidt bedre løsning end bajer og smøger, men også lidt mere forbudt end bananis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens lækreste pesto