Hvorfor?

Nyt legetøj

Denne bad boy er hvor the magic happens (God, jeg gad godt at være med i Cribs!)

IMG_1606

 

Jeg fik den i sidste uge. Efter min gamle OBH Nordica måtte lade livet for de mange smoothies jeg dagligt tvang den til at kreere.

Ovenover ser I fattigrøvs-Vitamixen. Også kaldet Le Blender. Magimix: Le Blender. Det er fransk og betyder Blenderen. Eller på engelsk The Blender. Det er altså lidt blæret navn. Det er også en vanvittig god blender. Til under halvdelen af hvad Vitamixen koster. Og den blender fantastisk! Jeg er vild med den (og er slet slet ikke misundelig på dem der har råd til Vitamixen – har skrevet Vitamix utroligt mange gange i løbet af dette indlæg. Stopper nu.)

Btw, hvis I synes jeg har det med at være lidt Sydney Lee international agtig (jeg føler den reference er lidt uddød – hvornår har man sidst set ham egentlig?) med hele tiden at blande engelske ord ind i min danske talestrøm, så er det ikke (kun) fordi jeg er lidt prætentiøs. Jeg læser engelsk på KU, og derude har vi en sygdom. Vi blander sprogene. Som i alle af os gør det. Halv nedens for resten af befolkningen. Uddannelsen indebærer i øvrigt at jeg har en eksamen på mandag. Hvilket minder mig om at jeg nok skal læse lidt. Stopper nu. Og går i gang med at læse! Eller i hvert fald netflixe den lidt. Man har vel en smule selvindsigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor?